GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Adidas bij  NITTEN 

Adidas Originals is van oorsprong een Duits bedrijf uit Herzogenaurach. In de jaren twintig begonnen de broers Adolf en Rudolf Dassler samen met het maken van sportschoenen, in eerste instantie voor turnen. Het bedrijf werd steeds succesvoller, bij de Olympische Spelen in 1936 won Jesse Owens 4 gouden medailles op Dassler schoenen. Er ontstond echter onenigheid tussen de broers, waarbij ieder hun eigen weg. Adolf ging verder onder de naam Adidas en zijn broer Rudolf begon aan de andere kant van de stad het merk Puma. Adidas maakte al snel succes met hun technische schoenen, met name in de voetbalsport. Tegenwoordig bestaat de collectie uit o.a.  sneakers,  trainingsbroekenen  accessoires. 

Adidas sneakers 

Het merk is ooit begonnen met het produceren van sportschoenen. Geen verassing dus dat hun sneakers vandaag de dag nog steeds ontzetten populair zijn. De grote collectie sneakers die Adidas ieder seizoen weer uitbrengt bevat een aantal standaard stijlen zoals de Adidas Continental 80 en de Supercourt, die al seizoenen lang steeds terugkeren. Ook de slipper, de Adilette is ieder seizoen weer populair. Daarnaast heeft NITTEN ook ieder seizoen een aantal exclusieve modellen van Adidas waar een release aan hangt. Wil je op hoogte blijven van alle releases? Volg @nittenstore op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. 

Adidas kleding 

Naast de collectie sneakers, hebben we bij NITTEN ook een grote collectie Adidas kleding.De kleding, vaak herkenbaar aan de iconische drie strepen van Adidas is geïnspireerd op spotkleding en heeft daardoor een sportieve uitstraling. De kleding van Adidas is populair in de streetwear scene, denk bijvoorbeeld aan de bekende Adidas trainingsbroek of het trainingspak met de drie strepen en de bekende Adidas t-shirts met logo op de borst of strepen op de mouw.