GRATIS VERZENDING BINNEN NL BIJ BESTEDING VANAF €25,-
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Arte  Antwerp 

Arte  Antwerpis een fashion  label  uit Antwerpen, opgericht in 2009.  Bertony Da Silva, de man achter het label,laat zich inspireren door zijn stad Antwerpen, kunst, de straatcultuur, muziek en architectuur. De ontwerpen van  Arte  Antwerp  zijn minimalistisch, visueel sterk en kleurrijk. Grafisch ontwerp en beeldende kunst vormen de basis van alle collecties.De kleding van Arte  Antwerp  wordt vaak gekenmerkt doorhet subtiele logo metde merknaam Arte.  Daarnaast is het hartje een herkenbaar symbooldat vaakterugkomtop de verschillende items uit de collectie.  

Arte  Antwerp  kleding 

De kleding van Arte  Antwerp isunisex en gemaakt van hoge kwaliteitmaterialen, die er tevens voor zorgt dat de kleding comfortabel zit.De populairste items van Arte Antwerp  zijn toch wel de  t-shirts. Bij NITTEN vind je een breed aanbod van Arte Antwerp met o.a. perfecte basics, maar ook echte eye-catchers  waar je zeker meer opvalt.  De collectie bestaat uit klassieke, tijdloze  items zoals  Arte broeken  en  Arte truien.  

Accessoires van Arte  Antwerp 

Arte  Antwerp  heeft ook een collectie accessoires die perfect bij het merk passen. De  accessoires van Arte Antwerp, zoals de  petten,zijn minimalistisch, praktisch en een echte aanwinst voor je garderobe. Ook de Arte sokken in het wit en zwart met de opdruk ‘Arte Antwerp’ zijn erg populair.

Op zoek naar toffe items voor dit seizoen? Ontdek de minimalistische items van Arte Antwerp. Clean andsimple, met toffe kleuren en designs van hoogwaardige kwaliteit. Shop de nieuwste collectie van Arte Antwerp online bij NITTEN.