GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

ArteAntwerp 

Arte  Antwerp is een  fashion  label  uit Antwerpen, opgericht in 2009.  Bertony  Da Silva, de man achter het label, laat zich inspireren door zijn stad Antwerpen, kunst, de straatcultuur, muziek en architectuur. De ontwerpen zijn minimalistisch, visueel sterk en kleurrijk. Grafisch ontwerp en beeldende kunst vormen de basis van alle collecties. De kleding wordt vaak gekenmerkt door het subtiele logo met de merknaam Arte.  Daarnaast is het hartje een herkenbaar symbool dat vaak terugkomt op de verschillende items uit de collectie.

Arte Antwerpkleding 

De kleding van Arte Antwerp  is unisex en gemaakt van hoge kwaliteit materialen, die er tevens voor zorgt dat de kleding comfortabel zit. De populairste items van het merk zijn toch wel de t-shirts. Bij NITTEN vind je een breed aanbod van Arte Antwerp met o.a. perfecte basics, maar ook echte  eye-catchers  waar je zeker meer opvalt.  De collectie bestaat uit klassieke, tijdloze  items zoals  Arte broeken  en  Arte truien.   

Accessoires van Arte Antwerp 

Naast kleding heeft het merk ook een collectie accessoires die er perfect bij passen. De  accessoires, zoals de petten, zijn minimalistisch, praktisch en een echte aanwinst voor je garderobe.  Ook de sokken in het wit en zwart met de opdruk ‘Arte Antwerp’ zijn erg populair.

Op zoek naar toffe items voor dit seizoen? Ontdek de minimalistische items van Arte Antwerp. Clean and simple, met toffe kleuren en designs van hoogwaardige kwaliteit.

Shop de nieuwste collectie online bij NITTEN.