GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS VANAF €25,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Converse bij NITTEN

Converse is een van de grootste sneakermerken ter wereld en is al decennia niet weg te denken uit het straatbeeld. Wie heeft er niet ooit een paar ‘All Stars’ in zijn kast gehad? 

Het Amerikaans Converse is in 1908 opgericht door  Marquis  Mills.De populariteit vande Converse  sneakers  begon ooit op het basketbalveld. Inmiddels is deConverse sneaker uitgegroeid tot een iconisch sneakerdie al meer dan honderd jaar wordt geproduceerd.  

Sneakersvan Converse

Naast de iconische neus en cupzool zijn de sneakers van  Converse natuurlijk ook herkenbaar door het ronde ster-logo, datte zien is op de enkel bij hoge Converse modellen. Daarnaast hebben alle Converse sneakers meestal aan de achterkant van de zool ook nog een klein merknaam logo.  Ieder seizoen komt Converse met een uitgebreide collectie sneakers met zowel bestaande als compleet nieuwe modellen.  

Converse  Chuck 70 

Het bekendste model van Converse isdeChuck 70. Dit model heeft een high top(HI) en een lowtop (OX) model.Deze tijdloze sneaker is verkrijgbaar in zowel standaardkleuren als seizoens kleuren.De Chuck 70 is een vernieuwd model t.o.v. van de klassieke All Star schoen zoals we die kennen van vroeger. De Chuck 70 bevat hogere kwaliteit materialen en een comfortabelere pasvorm. De sneaker heeft det iets meer body en luxer afgewerkte details.

Ontdek de hele collectie Converse nu bij NITTEN.nl.