GRATIS VERZENDING BINNEN NL BIJ BESTEDING VANAF €25,-
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Daily Paper bij NITTEN

Daily Paper is een jong Amsterdams streetwear label, ooit begonnen als blog door drie vrienden in 2011. De collecties van Daily Paper zijn ieder seizoen weer geïnspireerd op de Afrikaanse roots van de oprichters en elke collectie heeft een Afrikaans thema. De collecties van Daily Paper bestaan uit ready-to-wear basics met uitgesproken items waarin passie voor mode zichtbaar is. Daily Paper heeft naast kleding ook een brede collectie  accessoires  met o.a. sokken,  tasjes  en  petten. 

Daily Paper trui 

Populaire items van Daily Paper zijn o.a. de  truien  met het Daily Paper logo en de hoodie. De Daily Paper hoodie is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo is er de hoodie met het Daily Paper logo op de borst en de hoodie met de logoband op de mouw. Het logo van Daily Paper komt in verschillende vormen terug op bijna alle items. Ook de Daily Paper t-shirts zijn populaire items op festivals en feestjes. 

Daily Paper voor dames en heren 

De meeste items van Daily Paper zijn unisex, bijvoorbeeld de Daily Paper Cargo Pants en de Alias lijn. Toch zijn er ook items gemaakt speciaal voor dames of heren. Denk bijvoorbeeld aan de Daily Paper zwembroek voor heren of de flared trackpants voor dames. Ontdek de hele collectie van Daily Paper nu op NITTEN.nl.