GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Diadora bij NITTEN

Bij NITTEN ontdek je een divers aanbod sneakers van Diadora. Diadora is een Italiaans merk dat is opgericht in 1948 door Marcello Danieli in Veneto.  Dia-dora is een Grieks woord, het staat voor: ‘het delen van geschenken en onderscheiden’. 
 
Kort na de oprichting van het merk werd het een koploper op het gebied van sport- en outdoorwear. Diadora heeft door samenwerkingen met diverse sporters een flinke boost gekregen. Het bedrijf is in de jaren 80 uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van luxueuze sportkleding en sneakers.

Diadora sneakers

Diadora legt de focus van de sneakers op comfort en een modern design. De robuuste zool van de Diadora sneakers zorgt voor het optimale loopcomfort. De sneakers van Diadora hebben niet alleen een unieke uitstraling, maar dragen ook bij aan duurzaamheid. De materialen waar de schoenen van geproduceerd worden zijn namelijk duurzaam. De sportieve sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende speelse kleuren voor dames en heren. 

Diadora Mi Basket

Een populair model van het Italiaanse merk is de Mi Basket. Het model is ooit geproduceerd om een sponsordeal met het basketbalteam van Milaan te vieren. De Diadora Mi Basket is een perfecte combinatie tussen sport en fashion. Hierdoor heeft de sneaker een modieuze uitstraling maar biedt de schoen ook veel comfort. Dankzij hoogwaardige materialen, zoals leer, gaat de kwalitatieve sneaker lang mee.
 
Ontdek de nieuwste collectie Diadora sneakers op de webshop van NITTEN.nl.