GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Drôle De Monsieur bij NITTEN  

Wellicht heb je het al wel voorbij zien komen, de quote: ‘NotFrom Paris Madame’. Drôle De Monsieur is een populair ready-to-wear label dat in 2014 in Frankrijk is opgericht door twee vrienden. Beide vrienden hadden geen achtergrond in de modewereld, maar hebben toch samen dit label opgericht, wat later een groot succes bleek te zijn. Het populaire streetwear merk zie je tegenwoordig overal voorbijkomen. Shop nu jouw Drôle De Monsieur items online op NITTEN.nl.  

Drôle De Monsieur kleding 

Het merk werd voor hun eerste collectie geïnspireerd door het motto: ‘NotFrom Paris Madame’. Deze quote blijft tot op de dag vandaag hun handtekening. Het merk heeft naast de welbekende t-shirts en truien met deze tekst,ook een collectie aan broeken, jassen en accessoires. De items van Drôle De Monsieur zijn gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit en variëren van goede basics tot echte opvallende items. Ieder seizoen brengt het merk een nieuwe collectie uit. De collecties zijn te herkennen aan het strakke design.Alle items zijn gemaakt met oog voor detail en dat zie je dan ook zeker terug in de collectie. 

De bestsellers van Drôle De Monsieur  

De items van het Franse streetwear label zijn mega populair in de streetwear scene. De populairste itemsvan Drôle De Monsieur zijn de Backprint NFPM Tee, de Printed NFPM Tee en de Raglan NFPM Sweatshirt. Deze items met clean design zorgen voor een toffe outfit doordat je ze makkelijk kunt combineren. Daarnaast heeft Drôle De Monsieur ook diverse accessoires om je outfit compleet te maken, zoals sokken en petten. Ontdek de actuele collectie kleding en accessoires van Drôle De Monsieur online bij NITTEN.