GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Eline Rosina bij NITTEN

In 2015 heeft Hanna Pranger het sieradenmerk Eline Rosina opgericht. Tijdens haar rechtenstudie miste ze het creatieve deel en dit heeft ze opgepakt door haar eigen sieradenmerk te starten. Het team bestaat voornamelijk uit vrouwen. Bij Eline Rosina maken ze sieraden die zij zelf willen dragen. De naam, Eline Rosina, is een samenvoeging van Hanna haar tweede naam, Eline, en van haar goede vriendin Elizabeth ‘Rosina’, die ze in Amerika heeft ontmoet en haar liet zien dat het leven vol mogelijkheden zit. De producten van Eline Rosina zijn nu verkrijgbaar bij NITTEN. 

Merkessentie Eline Rosina

Bij Eline Rosina representeren ze het luxe gevoel dat je krijgt bij het dragen van de sieraden. ‘Every girl should be able to feel like a million bucks without having to pay crazy price tags’ is de missie van het Nederlandse sieradenmerk. 

Eline Rosina begon met het verkopen van oorbellen, maar heeft zich ondertussen al uitgebreid met ringen en kettingen. Inmiddels wordt Eline Rosina verkocht in meer dan 60 verschillende winkels en nu kan je ook bij NITTEN genieten van de mooie en luxe sieraden van Eline Rosina. Oorbellen, ringen en kettingen in de mooiste kwaliteit!