GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

G-SHOCK bij NITTEN 

Ruim 35 jaar geleden is het welbekende horloge merk G-SHOCK ontstaan. Alles begon met een jonge ontwerper van Casio, die ervan droomde een horloge te maken dat niet kapot kon gaanHorloges waren in die tijd nog erg fragiele voorwerpen. De jonge ontwerper wilde graag een horloge maken dat zelfs niet kapot zou gaan als je deze zou laten vallen. Met deze missieis hij met een projectteam van totaal drie mensen aan de slag gegaanHieruit is G-SHOCK ontstaan. In 1983 heeft CASIO het eerste onverwoestbare G-SHOCK horloge uitgebracht. Shop nu een G-SHOCK horloge op NITTEN.nl.  

De G-SHOCK kwaliteit  

G-SHOCK staat bekend om robuustheid en functionaliteit. Dit waterdichte, stevige horloge is nuttig voor elk moment. Naast dat hethorloge stijlvol is, hoef je niet bang te zijn dat deze kapot gaat. Of je nu op een festival staat of de hele dag aan het sporten bent, dit horloge kan er wel tegen!Ieder horloge van G-SHOCK voldoet aan de eisen van het Triple 10 Concept’Dit concept houdt in dat de accu van de horloges een levensduur van 10 jaar moeten hebben, de horloges waterdicht moeten zijn tot 10 bar waterdruk en dat de horloges schokbestendig zijn tot 10 meter valhoogte.  

G-SHOCK voor man en vrouw  

De collectie van G-SHOCK horloges die verkocht wordt op NITTEN.nl biedt een grote variatie aan kleuren en modellen. De G-SHOCK horloges zijn voor zowel stoere dames als heren. Populaire modellen van de G-SHOCK collectie zijn onder andere de G-SHOCK Classic en de G-SHOCK X Pigalle G-SHOCK horloges gaan jaren mee, zijn waterdicht en geschikt voor elke activiteit van de dag.

Ontdek de collectie G-SHOCK horloges voor dames en heren online op NITTEN.nl.