GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Golia bij NITTEN  

In 2018 hebben de Amsterdamse Margot Feelders en Roï Elmaliah het uniseks sieraden label Golia opgericht. Alle sieraden van Golia zijn goudkleurig en hebben een vintage uitstraling. De sieraden zijn samengesteld en ontworpen door mannen en vrouwen, om zo de beste uniseks sieraden te ontwikkelen. Bij NITTEN vind je een divers aanbod accessories van Golia met onder andere oorbellen en kettingen. 

Kwaliteit van Golia  

Alle sieraden van Golia worden handgemaakt in Italië van gerecycled goud. De sieraden kunnen los of samen worden gedragen. Creëer een toffe look door verschillende kettingen of oorbellen met elkaar te combineren. De sieraden van Golia zijn van hoogstaande kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de sieraden gewaarborgd blijft, werkt Golia samen met kleine lokale bedrijven voor de productie van de sieraden.De sieraden van Golia verkleuren niet en zullen niet snel kapotgaan. Wil je ervoor zorgen dat je Golia sieraden lang mooi blijven? Doe je sieraden dan af wanneer je gaat douchen of sporten en probeer contact met parfum, lotions en zeewater te vermijden.  

Goliasieraden bij NITTEN 

De sieraden van Golia zijn geïnspireerd door de klassieke vintage look van de jaren 90. De accessoires zijn tijdloos en kunnen ieder seizoen gedragen worden. Daarnaast zijn de Goliaitems uniseks.

Ontdek de collectie sieraden van Golia online bij NITTEN en maak je look compleet!