GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Hi-Tec HTS74 bij NITTEN  

Hi-Tec is een Brits schoenenmerk dat is opgericht in 1974. De sneakersvan Hi-Tec staan bekend om de innovatieve technologieën die worden gebruikt bij het maken van deze sneakers. Hi-Tec produceert sportieve sneakers met een futuristische look. De sneakers van Hi-Tec zijn onwijs comfortabel en dat is ook niet gek, aangezien Hi-Tec van origine een merk is dat wandelschoenen produceert. Later heeft Hi-Tec een aparte sportlijn gecreëerd, genaamd Hi-TecSports. Uiteindelijk is de Hi-TecSports lijn nieuw leven ingeblazen, waardoor ze verder zijn gegaan onder de naam Hi-Tec HTS74. Bij NITTEN vindje een diverse collectie Hi-Tec HTS74 sneakersvoor dames en heren.  

Kwaliteit van Hi-Tec HTS74  

De sneakers van Hi-Tec worden gekenmerkt door hun geweldige comfort. De sneakers lopen zo lekker dat je er de hele dag op kan lopen, waar je ook heen gaat. De schoenen worden ontworpen met behulp van nieuwe technologieën, dit zorgt voor een uniek ontwerp en een goede pasvorm. De Hi-Tec HTS74 sneakers zijn herkenbaar door de dikke zool, dit is vaak een RGS-zool die de natuurlijke beweging van de voet ondersteunt en spiervermoeidheid vermindert.Daarnaast is de dikke zool goed voor je houding. De Hi-Tec HTS74 sneaker wordt in de sneakerwereld gezien als een ‘hightech’ sneaker met comfortabele fit en uniek design. Het merk zorgt voor een goede balans tussen prestatie en fashion.  

Hi-Tec HTS74 sneakers 

De sneakers van Hi-Tec zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Het Silver Shadow model is razendpopulair.Het is herkenbaar door zijn dikke opvallende zool met kleuren die vaak ook overlopen in het bovenwerk van de schoen. Een ander populair model is de Hi-Tec HTS RGS FIZO. De Hi-TecHTS74 sneakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Scoor nu je paar Hi-Tec HTS74 sneakers op NITTEN.nl.