GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur
Maat

Jason Markk bij NITTEN 

Jason Markk is in 2007 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in premium shoe care. De oprichter van Jason Markk is een echte sneakerlover. Hij miste eengoed reinigingsproduct voor sneakers. Zo introduceerde Jason Markk een premium schoenreiniger, precies afgestemd op de behoefte van de sneakers. De producten van Jason Markk bevatten geen agressieve chemicaliën, dus als echte sneakerlover kun je zonder zorgen je favoriete sneakers weer schoon krijgen. Ontdek de premiumshoe care producten van Jason Markk online bij NITTEN.  

Jason Markk shoe cleaner 

Jason Markk heeft een groot assortiment aan items om je sneakers mee schoon te houden. Want ja, jij baalt toch ook enorm als er een vlekje op je nieuwe dure sneakers zit? Met de producten van Jason Markk hoef je je daar niet meer druk over te maken. De Shoe Cleaning Kit van Jason Markk bevat niet alleen een schoenenreiniger, maar ook de borstel om zo elke sneaker weer schoon te krijgen. Jason Markk heeft ook Quick Wipes, om je schoenen snel mee schoon te kunnen maken. Perfect wanneer je bijvoorbeeld een dag op een festival bent!   

Jason Markk sneaker reiniger  

Jason Markk staat ook wel bekend als: “The world’s most trusted premium shoe care brand”. De producten van Jason Markk zijn gemaakt van natuurlijke producten en zijn daarnaast ook nog volledig biologisch afbreekbaar. Stop met je sneakers te reinigen met verschillende chemicaliën en stap over op Jason Markk!Ontdek het aanbod van Jason Markk online op NITTEN.nl.