GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

New Balance bij NITTEN 

New Balance is opgericht in Amerika in 1906 en ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van sportschoenen en sportkleding ter wereld. Het begon met het creëren van steunzolen en andere toepassingen om de balans van de schoen te verbeteren. In 1938 introduceerde New Balance zijn eerste schoen, speciaal ontworpen voor mensen met voetproblemen. New Balance combineert functie en mode en heeft naast hardloopschoenen ook een brede collectie met lifestyle sneakers! 

New Balance kwaliteit 

New Balance staat voor kwaliteit. De schoenen hebben een perfecte pasvorm, die zorgt voor balans en comfort. Een betere balans – dat is ook waar de naam van het merk vandaan komt. Verschillende intelligente en innovatieve technieken zorgen voor meerdere steunpunten in de schoen. Dit zorgt ervoor dat de schoen veel comfort biedt.  

Ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar doelen kan halen, dat is het doel van New Balance. Het merk helpt topatleten om de beste prestaties te halen en wil mensen motiveren om een gezonde en actieve levensstijl te creëren.  

Populaire New Balance sneakers 

De sneakers van New Balance zijn van hoogwaardige kwaliteit. Naast dat de sneakers heerlijk zitten, maken ze je outfit ook helemaal compleet. Op de meeste sneakers vind je de ‘N’ van New Balance terug. Een aantal populaire modellen van New Balance zijn New Balance M992 D en de New Balance M990 D. Veel grote designers en beroemdheden lopen op de populaire New Balance van de 99X lijn. Steve Jobs was ook groot fan van deze schoen. Zijn favoriete look: een coltrui, spijkerbroek en New Balance 992 sneakers. Ontdek de nieuwste New Balance sneakers online bij NITTEN.

Shop de actuele collectie van New Balance online bij NITTEN.