GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

A.P.C. Paris 

A.P.C. (Atelier de Production et de Création) is een Frans fashionabel, opgericht in 1987 door modeontwerper Jean Touitou in Parijs.Het label is sindsdien gevestigd als leider in urbanfashion en staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en eenvoudige patronen gemaakt van de mooiste materialen.  

A.P.C. voor heren en dames 

De A.P.C. collectie bestaat uit dames, heren en unisexitems. A.P.C. gebruikt uitsluitend hoge kwaliteit materialen die lang mooi blijven. Naast kleding en sneakers, heeft A.P.C. ook ieder seizoen een aantal mooie tassen en andere accessoires in de collectie. Je vind de nieuwste items uit de A.P.C. collectie van dit seizoen nu op NITTEN.nl.  

A.P.C. kleding 

A.P.C. heeft ieder seizoen weer een uitgebreide, stijlvolle collectie kleding, bestaande uit een ready-to-wear basics zoals sweaters, pantalons, shirts en t-shirts in seizoenskleuren. Ook jeans komen ieder seizoen weer terug waaronder de populaire Standard Indigo jeans.Naast kleding heeft A.P.C. ook ieder seizoen weer een aantal sneakers in de collectie. Een populaire sneaker is de running spencer, deze luxe, stijlvolle sneaker biedt comfort en is gemaakt van de beste kwaliteit materialen.