GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Asics bij NITTEN

Asics is een van origine Japans sneakermerk, opgericht in 1951.  De Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding is een van de vijf grootste productenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. En een berg ervaring hebben ze zeker!

De merknaam is een acroniem voor de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In  Corpore  Sano", wat betekent: “you  should  pray  for  healthy mind in a healthy body”, een quote van de Romeinse satiredichter  Juvenal.  Inmiddels is het merk uitgegroeid tot meer dan een sneakermerk en vind je in de collectie ook kleding en acceessoires.De nieuwste collectieshop je bijNITTEN.  

Asicssneakers 

Het merk staat bekend om zijn innovatieve  technologieën op het gebied van sneakers. Of het nou sneakers of hardloopschoenen zijn, de schoenen  zitten altijd comfortabel. Dankzij het goede voetbed en fijne zool, kun je gemakkelijk lange afstanden lopen op deze sneakers, zonder last van je voeten te krijgen. Asics sneakers zijn mooi afgewerkt en hebben opvallende ontwerpen. Naast dat de sneakers heerlijk zitten, zijn ze ook nog eens erg fashionable. Ieder seizoen vind je bij NITTEN een nieuwe collectie sneakers. Ontdek de hele collectie sneakers van Asics nu online bij NITTEN. 

Asics Gel 1090 

De sneakers van  het merkzijn razend populair, vooral de Asics Gel 1090 is een bekend en een veel verkocht model. Ook de  AsicsGel-Kayano en deGel-Lyte zijn populair in het straatbeeld.  Bij NITTEN vind je ieder seizoen de nieuwste collectie sneakers.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe vallen Asics sneakers?

Asics sneakers vallen over het algemeen normaal. We adviseren om de maat te bestellen die je normaal ook draagt. 

Wat is Asics Frontrunner?

Asics Frontrunner is een hardloop-community. Het belangrijkste doel van Asics Frontrunner is om iedereen over de hele wereld te inspireren en aan te moedigen om meer te gaan bewegen. Ze delen hun passie voor hardlopen graag met anderen en dragen hun Asics-filosofie uit: een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Wat betekent Asics? 

Asics is een acroniem voor de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In  Corpore  Sano". Dit betekent: “you should pray for a healthy mind in a healthy body”, een quote van de Romeinse satiredichter Juvenal.