GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Daily Paper bij NITTEN 

Daily Paper is een jong Amsterdams streetwear label, ooit begonnen als blog door drie vrienden in 2011. De collecties zijn ieder seizoen weer geïnspireerd op de Afrikaanse roots van de oprichters en elke collectie heeft een Afrikaans thema. De collecties bestaan uit ready-to-wear basics met uitgesproken items waarin passie voor mode zichtbaar is. Het merk heeft naast kleding ook een brede collectie  accessoires met o.a. sokken,  tasjes  en  petten.  

Daily Paper trui en t-shirts

Populaire items zijn o.a. de  truien met het Daily Paper logo en de hoodies. De Daily Paper hoodie is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo is er de hoodie met het logo op de borst en de hoodie met logoband op de mouw. Het logo van Daily Paper komt in verschillende vormen terug op bijna alle items.

Daily Paper T-shirts zijn inmiddels niet meer weg te denken bij een festival of feestje. De meeste tees komen, net als de hoodies, met een logo. 

Daily Paper voor dames en heren  

De meeste items van het merk zijn unisex, bijvoorbeeld de Daily Paper Cargo Pants en de Alias-lijn. Toch zijn er ook items gemaakt speciaal voor dames of heren. Denk bijvoorbeeld aan de zwembroek voor heren of de flared trackpants voor dames.  

Daily Paper accessoires 

Naast kleding heeft met merk ook stijlvolle accessoires te bieden om je outfit compleet te maken. Daily Paper heeft verschillende sokken, maar ook mutsen, riemen, petten of tasjes. Ook heeft het merk winteraccessoires die je beschermen tegen de kou, zoals handschoenen en sjaals. Maak je garderobe af met Daily Paper, shop de nieuwste collectie nu bij NITTEN.