GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Kangol bij NITTEN 

Het Engelse merk Kangol maakt al sinds 1938 functionele en stijlvolle hoeden en petten. Jacques Spreiregen, de oprichter van Kangol, heeft de merknaam verzonnen door de drie woorden knitting, angora en wool. Het merk werd snel bekend in de Tweede Wereldoorlog, doordat Kangolaan het Britse leger baretten leverde. Later zijn zelfs de baretten gebruikt tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen. Hierna is Kangol alleen nog maar verder gegroeid en is er steeds meer geïnnoveerd in de hoofddeksels van Kangol. Shop nu jouw favoriete cap of hoedvan Kangolop NITTEN 

Kangol items 

De meeste items van Kangol worden gemaakt van 100% wol waardoor de kwaliteit van de items goed is én blijft. De uniseks items maken je outfit helemaal af. De Kangolaccessoires zijn makkelijk te combineren en passen zowel bij een casual look als een look waarbij je helemaal wil uitpakken. Op veel van de items is subtiel het logo van Kangol met de kangoeroe gestikt.   

Kangol musthaves  

De 504 Flatcap van Kangol is één van de meest populaire items.Deze flatcap is de perfecte mix tussen het klassieke model en moderne strakke lijnen.De pet heeft een rekbare binnenkant en is daarnaast verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je de pet niet past. Daarnaast is de Bermuda Buckethat een echt eye-catcher van Kangol, die je garderobe zeker een upgrade zal geven. De items van Kangol zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ontdek de collectie van Kangol online op NITTEN.nl