GRATIS VERZENDING VANAF €50,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Monokel bij NITTEN 

Het Zweedse zonnebrillenmerk Monokel heeft unieke uniseks brillen. De zonnebrillen worden ieder seizoen weer met de hand gemaakt.  Aan iedere bril hangt een proces van drie maanden, om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Duurzaamheid staat voorop bij Monokel 

Eenvoud en functionalisme kenmerken de brillen van Monokel. De collectie van Monokel bestaat uit veel verschillende modellen, kleuren en kleurcombinaties. Ook de glazen zijn verschillende kleuren. Hierdoor is de collectie zonnebrillen van Monokel heel divers.  

Monokel zonnebrillen: handgemaakt en duurzaam 

Iedere bril van Monokel wordt met de hand gemaakt. Dit proces duurt per bril ongeveer drie maanden. In deze drie maanden wordt ervoor gezorgd dat elk detail goed is en de bril perfect is afgewerkt. Het proces is zeer nauwkeurig en de brillen worden met uiterste precisie gemaakt.  

Monokel zonnebrillen uniseks 

Monokel werkt niet met seizoenen maar lanceert nieuwe stijlen op het moment dat zij daar klaar voor zijn. De klassieke brillen die Monokel produceert, zullen dus niet snel uit de mode raken. De kwalitatieve zonnebrillen zijn tijdloos, waardoor jij niet snel uitgekeken raakt op je zonnebril! Alle monturen van Monokel kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. De populairste monturen van Monokel zijn de Monokel Barstow, de Monokel Rio en de MonotelRobotnik.

Ontdek het aanbod zonnebrillen van Monokel online bij NITTEN.