GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

New Amsterdam Surf Association bij NITTEN 

Europa’s nieuwste surflabel is New Amsterdam Surf Association. Het merk is opgericht door de Amsterdamse Paul Zeper, een fanatieke windsurfer. Wanneer je windsurfer bent in Nederland, moet je met de Nederlandse weeromstandigheden rekening houden. Dit merk is dan ook voor de surfers die geen perfecte golf of ideale weersomstandigheden nodig hebben. Voor de surfers die graag worden uitgedaagd. Het Amsterdamse merk daagt de gevestigde surfcultuur uit met een rebellerende tegenbeweging. 

Paul Zeper heeft twee van zijn passies weten te combineren: ontwerpen en surfen. Hieruit is zijn eigen surflabel New Amsterdam Surf Association ontstaan. New Amsterdam Surf Association is een merk dat niet alleen kleding verkoopt, maar ook eigen surfplanken maakt. De New Amsterdam Surf Association collectie bij NITTEN bestaat onder andere uit verschillende t-shirts, truien en accessoires, zoals sokken en petten 

New Amsterdam Surf Association kleding 

Voor ieder seizoen heeft New Amsterdam Surf Association de juiste items. T-shirts met verschillende graphics of het beeldmerk van de schelp voor de warme zomerdagen en voor de koude dagen een warme hoodie. Populaire items van het merk zijn de truien en hoodies met het logo op de borst en/of rug. De kleding van New Amstedam Surf Association is van hoogwaardige kwaliteit. 

New Amsterdam Surf Association accessoires bij NITTEN 

Naast een collectie met kleding heeft het surflabel ook verschillende accessoires. Voor alle items haalt New Amsterdam Surf Association zijn inspiratie uit de surfcultuur, zo ook voor de accessoires. Populaire accessoires van het merk zijn de sokken en petten.

Ontdek de nieuwste items van New Amsterdam Surf Association online bij NITTEN.