GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS VANAF €50,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Puma bij NITTEN 

Waar Rudolf in 1949 Puma oprichtte, begon zijn broer Adolf (Adi) aan de andere kant van de Duitse stad Herzogenaurach met het bedrijf Adidas. In de jaren twintig begonnen de broers Adolf en Rudolf Dassler samen met de productie van schoenen, in eerste instantie vooral voor turnen. Het bedrijf werd steeds succesvoller, bij de Olympische Spelen in 1936 won Jesse Owens 4 gouden medailles op Dassler schoenen. Toen er ruzie ontstond gingen de broers ieder hun eigen weg, wat resulteerde in Puma en Adidas. 

Puma: perfecte balans sport en fashion 

Van sneakers met een eenvoudig design en rustige kleuren tot de meest opvallende kicks. Bij Puma vind je het allemaal. Het merk heeft de perfecte balans gevonden tussen sport en fashion. Mede hierdoor zitten de sneakers van Puma zo comfortabel. Het begon als een merk voor sportartikelen, maar ondertussen is het een lifestylemerk geworden voor mannen en vrouwen. De eigentijdse streetwear items van Puma staan bekend om de goede pasvorm en opvallende kleuren en details.Je kan van het merk een topkwaliteit verwachten.  

Het merk heeft een aantal waarden geformuleerd die ze erg belangrijk vinden: eerlijkheid, zelfverzekerdheid, vastberadenheid en vrolijkheid. Deze waarden zijn ook bedoeld als motivatie om jezelf te overtreffen. Al veel Olympische topatleten hebben prijzen gewonnen op de schoenen van Puma. 

Puma sneakers bij NITTEN 

Bij NITTEN vind je een divers aanbod Puma sneakers. Erg populair zijn de schoenen van de Puma RS-X lijn. Of je nou op zoek bent naar een opvallende sneakers of een klassieker. Puma heeft een breed aanbod sneakers voor mannen en vrouwen.

Ontdek de collectie Puma sneakers online op NITTEN.nl