GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Stepney  Workers  Club bij NITTEN

Stepney  Workers  Club is een  unisex  schoenenmerk uit Engeland, Oost-Londen om precies te zijn. Het merk produceert tijdloze, klassieke sneakers in verschillende kleuren. Voor het ontwerp van de sneakers van StepneyWorkers Club, hebben de designers zich laten inspireren door door een oude canvas sneaker. De sneaker had een soort gevulkaniseerde zool, die populair was geworden bij  Vans en  Converse. De sneakers van StepneyWorkers Club zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, bijvoorbeeld suede en canvas. 

Stepney  Workers  Club voor dames en heren 

Het Londense merk  Stepney  Workers  Club,  opgericht in 2018, haalt zijn inspiratie uit de Engelse Stepney  Workers  Sports  Club – een anti-oorlog sportgroep uit de jaren '20. Het handdruksymbool staat voor de merkboodschap ‘Freedom of sport,  freedom  of  thought’. De oprichters vonden en vinden het belangrijk dat de schoenenvan  Stepney Wokers  Club  unisex  zijn. Inclusiviteit en eenheid zijn belangrijke termen voor het merk en daar past een  unisex  sneaker goed bij.  

Stepney Workers  Club  Dellow  M   

Een  van de populairste sneakers van  Stepney  Workers  Club is de  Dellow. De Dellow is verkrijgbaar in een aantal verschillende  materialen, bijvoorbeeld canvas, leer en harig suède, en in diverse  kleuren, zoals zwart, wit, leger groen en  oranje.  De Dellow is makkelijk te combineren, zowel onder een casual als onder een nette outfit. De Dellow van StepneyWorkers Club mag zich met recht een tijdloze klassieker noemen die niet snel uit de mode zal raken.

Ontdek de collectie van  Stepney  Workers  Club op NITTEN.nl.