GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

The New Originals bij NITTEN  

Het Amsterdamse merk The New Originals, ook wel bekend als TNO, is een merk dat graag mensen wil inspireren om aan de slag te gaan en het beste uit zichzelf te halen. TNO is opgericht door negen creatieve jongens uit Amsterdam. Het logo van The New Originalsbestaat uit negen stippen die staan voor ‘the box’, waarmee ze een verwijzing leggen naar een outofthebox manier van denken. Bekijk de diverse collectie van The New Originals online op NITTEN.nl   

The New Originals uniseks 

Een duurzame en krachtige kledingcollectie produceren, die bijdraagt aan het individuDat is het doel van The New Originals. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, The New Originals gelooft dat iedereen zijn creativiteit kan maximalisern doorout of the box’ te denken.  

Iedere collectie van The New Originals is stijlvol en kan door iedereen gedragen worden, omdat de items uniseks zijn. De collectie van TNO is mega populair in de streetwearscene. De uitgebreide collectie bestaat onder andere uit t-shirts, hoodies, broeken en verschillende accessoires. Door de perfecte pasvorm zitten de items van The New Originals erg comfortabel. De kwalitatief goede items zijn perfect voor je dagelijkse outfits, maar ook om je festivalmee look af te maken.  

The New Originals items bij NITTEN 

De items van The New Originals staan voornamelijk bekend om de quote: ‘Creatives Are The New Athletes’. Deze quote staat op het CANTA t-shirten de CANTA hoodien van The New OriginalsCreatives Are The New Athletes’ is de handtekening van het merk. Deze items zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Naast items met deze welbekende quote, heeft The New Originals een diverse collectie aan t-shirts en truien in verschillende kleuren met diverse opdrukken. De meeste items hebben een clean design, waardoor je ze eenvoudig kunt combineren. 

De Midfield Trousers is ook een populair item van het merk. De broek heeft cargozakken, waarbij op één van de zakken een rode TNO-patch te vinden is. Naast de diverse collectie kleding, vind je bij NITTEN ook verschillende accessoires van The New Originals, zoals sokken. De sokken van The New Originals zitten niet alleen lekker, maar geven ook net een beetje extra aan je outfit.

Shop de nieuwste collectie The New Originals online bij NITTEN.