GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS VANAF €25,- (NL) | LANGERE LEVERTIJDEN VANWEGE DRUKTE BIJ BEZORGDIENSTEN

Service

Bezorgen

Levertijd

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 tot 5 dagen te bezorgen. Mocht je na 5 dagen je bestelling nog niet hebben ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@nitten.nl of 024 303 0092, van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. 

Alle webshopbestellingen worden verzonden met PostNL. Op het moment dat je pakketje verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een track&trace nummer.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij Coef Concept Store

Gratis


Aanpassen bezorgadres

Voor alle bestellingen geplaatst via de webshop is er de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres in te voeren.

Ophalen in de winkel

- Het is mogelijk om je bestelling op te halen bij Coef Concept Store. Doordat Coef Concept Store tijdelijk moet sluiten is er een Coef Pick-Up Point bereikbaar voor het ophalen van je online order. Je vindt het Coef Pick-up Point bij Van Welderenstraat 75, Nijmegen. Van maandag t/m zaterdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
- Zodra de bestelling klaar ligt ontvang je een e-mail.
- Neem je orderbevestiging en ID-kaart mee om je bestelling op te halen.
- De bestelling wordt 14 dagen bewaard. Als je het pakket niet binnen deze periode ophaalt, wordt het pakket teruggestuurd.


Incomplete levering

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een artikel ontbreekt in de bestelling. Neem contact op met de klantenservice om de oorzaak te achterhalen. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@nitten.nl of 024 303 0092, van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. 

Verzenden binnen de EU

Het is mogelijk om je bestelling binnen de EU te laten bezorgen.

Verzenden buiten de EU

Voor levering buiten de EU kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@nitten.nl of 024 303 0092, van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. 

International shipping

Country             

Costs

Free from

Belgie

€8,-

€100,-

Germany

€8,-

€100

France

€14

€150

Denmark

€16

€150

Sweden

€18

€200

UK

€11

€150

Luxembourg

€11

€150

Italy

€16

€150

Poland

€21

€200

Spain

€18

€200

Portugal

€18

€200

Austria

€15

€150

Ireland

€20

€200

Slovenia

€18

€200

Hungary

€18

€200

Slovakia

€15

€150

 

If you would like to return any of the items that you have received, we offer a 14-day return policy, valid from the day you receive your order. Please include the return form that was enclosed in your order. All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials. Shipping costs for returns are the customer's responsibility.

Retouren

Ben je niet tevreden over je bestelling of heb je een verkeerde maat besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je dient het retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier is bijgevoegd bij je order en terug te vinden in je persoonlijke account op www.NITTEN.nl en in je e-mail. Op het formulier dien je aan te geven welk artikel je wilt retourneren. Het retourneren van artikelen is voor eigen rekening. 

Retourvoorwaarden:

- Artikelen moeten in originele verpakking retour gezonden worden
- Het artikel moet in onbeschadigde staat retour gestuurd worden
- De aangehechte labels en het prijskaartje moeten intact zijn
- Het artikel is in ongedragen, ongewassen en ongebruikte staat
- Alle schoenen dienen gepast te worden op ondergrond met vloerbekleding totdat je zeker bent van je aankoop. Schoenen dienen geretourneerd te worden in de originele doos en in de originele verzenddoos.
- Tassen en accessoires dienen geretourneerd te worden inclusief de eventuele bijgesloten kaartjes, dustbag en overige extra bijgeleverde items
- Zwemkleding dient altijd gepast te worden over eigen ondergoed
- Ondergoed kan niet gepast worden aangezien het alleen in de originele verpakking retour gestuurd mag worden
- Mondkapjes kunnen om veiligheidsredenen niet geretourneerd worden na opening van de plastic verpakking
- Sommige items hebben een label met "retourneren is alleen mogelijk met aangehecht label". Indien dit label kapot of niet aanwezig is, wordt de retour niet geaccepteerd.

Let op: geretourneerde items die niet voldoen aan de retourvoorwaarden mogen geweigerd worden door NITTEN en worden teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.

Je kunt je retour verzenden naar het volgende adres:

NITTEN
Van Welderenstraat 76-80
6511 MR Nijmegen

Let op: Mocht het vanwege de huidige omstandigheden niet lukken om je pakket tijdig te retourneren, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@nitten.nl of 024 303 0092, van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. 

Returns

We offer a 14-day return policy to return one or more items you have received, starting from the day you receive your order. Please attach the returnform that can be found in your account on NITTEN.nl and enclose it with your return shipment to us.

All items returned must be unworn, unused, in the same condition as when received, and must have all tags, including original packaging materials.

You can send all returns to:

Nitten
Van Welderenstraat 76-80
6511 MR Nijmegen

Note: If you are not able to return your order within the expected timeframe due to the current circumstances of COVID-19, please contact our customer service (webshop@nitten.nl | +31 24 303 0092).

 

Terugbetaling:

Het volledige aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten van de bestelling (onder de €25) worden binnen 10 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. In het geval van het retourneren van een deel van je bestelling worden de verzendkosten van je bestelling (onder de €25) niet vergoed.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. NITTEN is niet verantwoordelijk voor de verzending van de geretourneerde producten en de kosten hiervan.

In het geval van een beschadigd of verkeerd geleverd product, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Je krijgt dan een retourlabel opgestuurd, waarmee je kosteloos het pakket kunt retourneren.

Omruilen

Als je een product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 10 werkdagen terug gestort op je rekening. In verband met ons voorraadsysteem is dit de veiligste en snelste manier om het gewenste product te ontvangen.

 

Retourneren/ruilen in de winkel

Het is mogelijk om je webshopbestelling bij Coef Concept Store kosteloos te retourneren. Voor het retourneren in de winkel gelden dezelfde retourvoorwaarden. Daarnaast dienen de te retourneren artikelen in de winkel geretourneerd te worden zoals je ze hebt ontvangen, inclusief verzendverpakking, factuur en retourformulier.

Let op: in Coef Concept Store wordt er geen geld teruggeven op een webshopbestelling. Het aankoopbedrag van het geretourneerde item wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening.

Doordat Coef Concept Store tijdelijk moet sluiten is er een Coef Pick-Up Point bereikbaar voor het retourneren van je online order. Je vindt het Coef Pick-up Point bij Van Welderenstraat 75, Nijmegen. Openingstijden: maandag - zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Betaling

Op www.NITTEN.nl kun je op diverse manieren betalen. Hieronder de verschillende betaalmethodes:

 

Betaalmethode

 

VISA

Mastercard

American Express

iDEAL

Bancontact

Giropay

Sofort banking

 

De betaling is mislukt, wat nu?

  1. Creditcard

Wij adviseren je om voor de tweede keer te proberen een bestelling te plaatsen. Als dit niet lukt, is er wellicht een storing bij de creditcard maatschappij. Je kunt altijd even contact met hen opnemen.

 

  1. Betaalmethodes

Wellicht is je saldo ontoereikend. Wij adviseren je om je saldo te checken. Indien je saldo toereikend is, probeer dan voor een tweede keer een bestelling te plaatsen.

 

Indien het nog steeds niet lukt als je deze stappen bent doorgelopen, neem dan contact met ons op.Onze klantenservice is bereikbaar via webshop@nitten.nl of 024 303 0092, van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. 

  

Geld retour

Wij retourneren het bedrag altijd op dezelfde manier als de betaalwijze. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen in ons magazijn verwerken wij de betaling zo snel mogelijk. Dit duurt maximaal 10 werkdagen.

- Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening
- iDeal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening. Dit geldt ook als je retourneert in Coef Concept Store.

 

Betaalvoorwaarden

- Alle prijzen op www.NITTEN.nl zijn inclusief BTW
- De prijs in de winkelmand is de daadwerkelijke prijs van een artikel. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding elders op de webshop
- De besteldatum geldt als aankoopdatum