GRATIS VERZENDING BINNEN NL BIJ BESTEDING VANAF €25,-

Stüssy Gazer Mock Tee WMNBlack

65

De Stüssy Gazer SS Mock Tee is een T-shirt in de kleur zwart, gemaakt van 100% polyester. Het T-shirt heeft een kleine col met daarop het Stüssy logo geborduurd. De Stüssy Gazer SS Mock Tee is ook verkrijgbaar in White. Let op: de Gazer SS Mock Tee heeft een dames fit.

Alternatieve kleuren
Brand

Stüssy begon ooit in California als surfmerk doordat Shawn Stüssy zijn handtekening op surfborden zetten. Later begon hij dit ook te doen op t-shirts en andere kledingstukken. Internationale DJs, skaters, muzikanten en kunstenaars vonden het merk zo vet dat ze graag wilde samenwerken en zo begon Stüssy ook bekend te worden in Europa. Tegenwoordig is Stüssy internationaal zo populair dat het niet meer weg te denken is uit de streetwear scene.

Verzending & retouren

Je kunt je webshopbestelling op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland. Zie hieronder de verzendkosten binnen Nederland.

Verzendkosten

 

Bezorgen PostNL (€ 5,95)

Gratis vanaf € 25,-

Ophalen bij Coef Concept Store

Gratis

Lees hier alles over het verzenden

 

Retourneren
Online aankopen kun je binnen 14 dagen retourneren. Je kunt je order gratis terugbrengen bij Coef Concept Store of retourneren per post (kosten voor eigen rekening). Je dient het retourformulier mee te nemen of mee te sturen met de retourzending.

Lees hier alles over retouren

Details
  • Merk Stüssy
  • ModelTees
  • Bestelcode 521100073
  • Leveranciercode 214520-0001
  • Kleur Black
  • Materiaal 100% Polyester