GRATIS VERZENDING VANAF €50,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

Stüssy bij NITTEN  

Stüssy is een merk uit Zuid-Californië dat is opgericht door een bekende surfer. Het label begon als een echt surfmerk doordat oprichter ShawnStüssy zijn handtekening op surfborden zette. Later deed hij dit ook op t-shirts en andere kledingstukken. Internationale dj’s, skaters, muzikanten en kunstenaars vonden het merk zo vet dat ze graag wilden samenwerken. Zo werd Stüssy steeds bekender, ook in Europa. Vandaag de dag is Stüssy een gevestigde naam in de streetwear scene. Ontdek ieder seizoen de nieuwste items van Stüssy op NITTEN.nl 

Stüssy kleding  

De kleding van Stüssy is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Dit toffe merk zie je overal terugkomenOf je nu op een festival bent of op straat loopt, de handtekening van Shawn Stüssy komt vaak voorbij. De collectie van Stüssy bestaat uit kleding met toffe designs, felle kleuren en opvallende graphics. Daarnaast heeft heeft het merk uiteraard ook mooie basics. Stüssy heeft een lijn voor mannen en vrouwen, maar veel van de items kunnen uniseks gedragen worden. De collectie van Stüssy bij NITTEN is zeer divers en bestaat onder andere uit Stüssy jassen, Stüssy truien, Stüssy t-shirts en Stüssy broeken. Populaire items van Stüssy zijn de hoodies met het logo. Ook de t-shirts van Stüssy zijn populair en zijn perfect om je festival look mee af te maken. 

Stüssy accessoires 

Naast een grote collectie aan kleding heeft Stüssy ook een collectie aan accessoires, zoals petten, buckethats, sokken en tassen. De accessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol. Perfect om je look mee af te maken!

Ontdek de collectie kleding en accessoires van Stüssy online op NITTEN.nl.