GRATIS VERZENDING VANAF €75,- (NL)
Productgroep
Doelgroep
Merk

Category
Kleur

Maat

The North Face bij NITTEN  

Het Amerikaanse outdoormerk The North Face is in San Francisco opgericht door twee fanatieke bergbeklimmers. The North Face is ooit begonnen als een kleine bergbeklimmerswinkel, maar is later uitgegroeid tot een wereldwijd populair merk. Het logo van The North Face beeld de top van de berg ‘Half Dome’ af, dit is één van de mooiste natuurgebieden in Californië. Hoewel The North Face begon als een outdoormerk, wordt de collectie tegenwoordig overal gedragen en is het label opgenomen in de menswear fashion. Bekijk nu het diverse assortiment aan kleding, accessoires en schoenen van The North Face op NITTEN. 

The North Face collectie bij NITTEN 

De ontwerpers van The North Face willen graag dat je van de prachtige natuur om je heen kunt genieten, zonder dat je daarbij wordt belemmerd door je uitrusting. Het merk staat daarom ook bekend om hoogwaardige kwaliteit schoenen, kleding en rugzakken. Het merk is ondertussen uitgegroeid en heeft een volwaardige collectie met ook alledaagse kleding. Naast comfort en kwaliteit, staan looks bij het merk bovenaan. De goede fit in combinatie met fijn kleurgebruik zorgen voor een stijlvolle outfit. Kenmerkend voor The North Face is de goede kwaliteit en gebruik van hoogwaardige materialen. Dit maakt het merk erg populair. Bij NITTEN vind je een diverse collectie van het merk, met onder andere truien, broeken, t-shirts en jassen. Daarnaast vind je er mooie accessoires zoals rugzakken, handschoenen en sjaals 

The North Face jassen en accessoires 

Een The North Face jas laat je bij geen enkele weersomstandigheid in de steek. De jassen zijn gemaakt van wind- en waterdichte materialen en hebben een uitstekende kwaliteit. The North Face heeft ook een divers assortiment accessoires. Een The North Face rugzak is een echte musthave. Deze tassen zijn mega handig door de vele vakjes met veel opbergruimte. De tassen hebben veel slimme details en kunnen daarom niet ontbreken in jouw garderobe! Daarnaast zijn The North Face handschoenen razendpopulair doordat ze geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden. In het brede assortiment van The North Face vind je ook schoenen, hoedjes en petten. Ontdek het volledige aanbod van The North Face online op NITTEN.nl.